EHBO doe je voor een ander!

Afbeelding van een reanimatie-les

Altijd al willen weten hoe je reanimeert? Reanimeren redt levens! Of wil je leren hoe je daadwerkelijk, veilig kunt handelen na een auto-ongeluk? Of misschien simpelweg hoe je een snijwond behandelt of een hyperventilerend slachtoffer geruststelt? Start dan NU met een cursus EHBO!

Examen Jeugd-EHBO

Alle geslaagde jeugd ehbo'ers 2017-2018

Sinds het najaar van 2017 hebben alle leerlingen van groep 8 van de scholen de  Basisschool Oudendijk, de Eben-Haëzer en 't Ravelijn geleerd over EHBO, van kleine verwondingen tot flauwvallen. Dankzij de inzet van onze leden, en de inzet van de leerlingen, zijn wij dan ook trots op het resultaat, waarbij iedereen is geslaagd!

Examen Jeugd-EHBO

WOUDRICHEM, 30 januari 2013 - Afgelopen dinsdag werd het examen Jeugd-EHBO afgenomen in groep 8 van de basisscholen in Woudrichem. De afgelopen maanden is op deze scholen wekelijks EHBO-les gegeven door Marco van Kranenburg van EHBO Vereniging Woudrichem. Tijdens dit examen kwam alle geoefende stof nog eens langs in theorie en praktijk. Het theoriegedeelte werd afgenomen door mevrouw J. van Straten van de Nederlandse Organisatie Docenten EHBO. Zij overhoorde de leerlingen over zaken als brandwonden, vergiftiging, reanimatie, etc.